"Bij Krachtvoer gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke (sport)doelen!"


Om deze persoonlijke doelen te behalen maken we samen een plan. Om dit plan te laten slagen kijken we gezamelijk naar jouw persoonlijke voorkeuren op het gebied van voeding in combinatie met de haalbaarheid hiervan. Mijn visie is dat ieder lichaam in combinatie met sport anders is en daarom ook een op maat gemaakte aanpak nodig heeft!

Bij het opstellen van het plan richten we ons op zowel korte als lange termijn. Zo kun je direct aan de slag met het realiseren van jouw persoonlijke doelen en help ik jou bij het creëeren van een gezond eetpatroon. Om dit te realiseren gaan we naast het opstellen van een plan ook aan de slag met persoonlijke challenges en opdrachten op het gebied van bewustwording en gedragsverandering.

Krachtvoer is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NvD)


— Ervaring

Naast mijn werkzaamheden voor Krachtvoer ben ik (Lysanne) werkzaam als diëtist in een eerstelijns diëtistenpraktijk. Daarnaast ben ik als sportdiëtist werkzaam voor Crossfit Alkmaar. In het afgelopen seizoen heb ik ervaring opgedaan als diëtist voor de selectie van voetbalclub VV Alkmaar (Eredivisie vrouwenvoetbal).


— Opleiding en specialisaties

  • HAN: Sportdiëtetiek

  • Care for Women: vrouw en hormonen

  • HAN: Diabetes & Voeding

  • HvA: Voeding & Diëtetiek