— Wat is het FitFoodPlan?

Het FitFoodPlan is een plan waarin je zes weken aan de slag gaat met gezonde voeding om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn aankomen, afvallen of extra spiermassa opbouwen. We starten bij het FitFoodPlan met een uitgebreide intake waarin we een lichaamsanalyse maken en jouw persoonlijke doelen bespreken.

Voor de startdatum ontvang je het eerste weekmenu zodat je alvast boodschappen kunt gaan doen en goed voorbereid van start gaat. Wekelijks ontvang je voor de start van de nieuwe week een nieuw weekmenu. In dit weekmenu wordt er precies uitgeschreven wat je die week moet eten op basis van je persoonlijke doel en behoefte. Nadenken wat jij in als ontbijt, na het sporten of als avondmaaltijd gaat eten hoeft dus niet meer!

Naast de weekmenu's ontvang je ook een werkboek waarin we samen met gedragsverandering en andere opdrachten aan de slag gaan. In week 1, 3 en 6 doen we opnieuw een lichaamsanalyse en huidplooimeting en vul je een vragenlijst in. Op deze manier monitoren we je voortgang en is het mogelijk de weekmenu's hier op aan te passen.


Ben jij de volgende deelnemer van het FitFoodPlan? Een heleboel mensen gingen je al voor! Zie onderstaand voor een aantal referenties.


Laten we samen aan de slag gaan en geef je snel op!


— Tarieven

  • Tarief: €249,95 (deels vergoed door de zorgverzekeraar)

— Ervaring FitFoodPlan

Deelnemer FitFoodPlan

"Zeker een aanrader om contact op te nemen met KRACHTVOER, sportgerelateerd of niet. Van het woord 'diëten' krijg ik al jeuk en zo wordt het gelukkig ook niet benaderd. Naast het feit dat ik heel wat kilo's kwijt ben geraakt (wat niet direct het doel was), eet ik nog steeds volgens de adviezen van Lysanne."


Deelnemer FitFoodPlan

"6 weken FidFoodPlan heeft geresulteerd in:
een gezondere levensstijl (incl. Corona's en borrelnoten na de tennis), 4,7 kilo vet verloren en blokjes op mijn buik. Ik herhaal: Blokjes op MIJN buik! Wel nog steeds een onderkin #loveit

Het leuke is dat ik het zelf kan zien en dat andere mensen dat bevestigen. Vragen of ik niet te mager word, zie ik als compliment. Zeker als je bedenkt dat ik een serieuze chipsverslaving heb en dus nooit zal sterven aan een hongersdood.

Onwijs bedankt voor de begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden om te proberen, omdat het wordt aangepast aan jouw doelen. Het is dus geen challenge om in een zo kort mogelijk tijd, zoveel mogelijk resultaat te halen. Wat dus betekende dat ik (bijna) alles kon blijven eten wat ik wilde!"